Christmas Shopping Late Night Brasschaat

 

Wil je dit jaar originele geschenken geven? En weet je niet wat voor wie te kopen; dan kan je bij Creative Touch onder begeleiding van een personal-shopper binnen elk budget de perfecte geschenken samenstellen voor jong en oud(er).  

Tijdens onze Late Night Christmas Shopping garanderen we je niet alleen met de juiste geschenken naar huis te gaan; het zal ook een gezellige avond worden. We bieden je nl veel extra’s: een glaasje bubbels, ideeën voor one-minute-Christmas cooking, kans op gratis toegangskaarten voor BrasSCHAATST en/of je nagels kerst-klaar laten maken.  

Kom naar onze Late Night Christmas Shopping (vrijdag 9 en/of 16 december) en ga ’s avonds met een goodiebag met geschenken naar huis. En indien u uw aanwezigheid op voorhand doorgeeft, wordt uw goodiebag aangevuld met een uniek gepersonaliseerd geschenk!

We kijken er naar uit om u 9 en/of 16 december te mogen ontvangen

Britt & Isy

Please reload

Recent Posts

January 26, 2017

Please reload

Archive
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

©2015 - 2020 by Creative Touch

0

MIJN WINKELWAGEN